bclude

Sådan sletter du en medarbejder fra systemet.

For administratoren (Admin) og HR i bclude.

Er du administrator (Admin) eller HR-ansvarlig (HR), kan du slette en medarbejder. Dette medfører, at medarbejderen ikke længere kan logge ind, og at alt medarbejderens data vil blive slettet, og det kan ikke genskabes.

  1. Vælg “Employees” i navigationsbaren til venstre.
  2. Vælg den medarbejder, hvis rolle du vil ændre, ved at trykke på de tre prikker ud for medarbejderens navn. Vælg “Open”.
  3. Vælg “Delete”.

Bemærk: Du kan ikke slette en manager, der er ansvarlig for nogle medarbejdere i bclude. Følg guiden til “Hvad gør jeg, hvis en leder stopper” eller “Hvad gør jeg, hvis en medarbejder får ny leder“.