bclude

Sådan fjerner du en medarbejders adgang til systemet.

For administratoren (Admin) og HR i bclude.

Er du administrator (Admin) eller HR-ansvarlig (HR), kan du disable en medarbejder. Dette medfører, at medarbejderen ikke længere kan logge ind, men medarbejderens data vil fortsat være der. 

  1. Vælg “Employees” i navigationsbaren til venstre.
  2. Vælg den medarbejder, som du vil fjerne adgang til systemet, ved at trykke på de tre prikker ud for medarbejderens navn. Vælg “Open”.
  3. Vælg “Disable”.
  4. Afslut med “Save”.

Bemærk: Ønsker du at give medarbejderen adgang til systemet igen, så læs mere her.