bclude

Sådan giver du en medarbejder, der har været fjernet (disablet) adgang til systemet igen.

For administratoren (Admin) og HR i bclude.

Er du administrator (Admin) eller HR-ansvarlig (HR), kan du give en medarbejder, der har været fjernet (disablet) adgang til systemet igen. Dette medfører, at medarbejderen igen kan logge ind og se sine tidligere medarbejderdata.

  1. Vælg “Employees” i navigationsbaren til venstre.
  2. Vælg den medarbejder, som skal have adgang igen, ved at trykke på de tre prikker ud for medarbejderens navn. Vælg “Open”.
  3. Vælg “Enable”.

Medarbejderne har igen adgang til bclude og medarbejderdata.