bclude

Ny HR medarbejder med ansvar for barsel, hvad skal vi gøre?.

For administratoren (Admin) af bclude.

Hvis din organisation har fået ny HR medarbejder med ansvar for barsel, skal den nye medarbejder først oprettes i bclude. Se hvordan du opretter en medarbejder her. 

Har I valgt, at det kun er én medarbejder fra HR, der skal modtage notifikationer relateret til barsel, så skal medarbejderens mail tilføjes under “Contact Infomation” under Settings. Det samme er gældende, så fremt det kun er kontaktolysningerne på én person fra HR, der skal være tilgængelige for jeres medarbejdere, når de er på barsel. I så fald skal I følge nedenstående guide:
Tip: Vi anbefaler, at I har en gruppe HR mail, som bruges disse steder. Det sikre, at der altid er modtagere af notifikationerne, også i perioder med fx ferie mm.

 1. Vælg ”Organizations” i navigationsbaren yderst til venstre.
 2. Tryk på de tre prikker, som står yderst til højre, ud for den organisation du ønsker at tilføje noget til. Vælg ”Open”.
 3. Tryk på tandhjulet yderst til højre, der symboliserer settings.
 4. Under”@”  skal du under Notifications ændre “HR notification email” og under Contact Information, skal du ændre “HR contact phonenumber” og “HR contact email” til den nye medarbejders. 
 5. Afslut med “Save.”

Det vil nu være denne mail, der modtager notifikationer relateret barsel fra bclude, og de kontaktoplysninger, der vil fremgå hos de barslende, når de bruger platformen.

Se billedeguide nedenfor:

Step 1
Step 2
Step 3

Hvis den nye HR-medarbejder erstatter den nuværende administrator, skal rollen som administrator tildeles medarbejderen. Det gøres på følgende måde:

 1. Vælg “Employees” i navigationsbaren til venstre.
 2. Vælg den medarbejder, som skal tildeles rollen som administrator, ved at trykke på de tre prikker udfor medarbejderens navn. Vælg “Open.”
 3. Vælg “Change role.”
 4. Markere “Admin” og fjern markeringen i “HR”, så fremt medarbejderen kun skal have administrator rettigheder.
 5. Hvis en medarbejder skal have flere roller end én, kan flere roller markeres med flueben. I dette tilfælde anbefaler vi, at HR-medarbejderen både har rollen “HR” og rollen “Admin.”
 6. Afslut med “Ok”.