bclude

Sådan opretter du en ny medarbejder.

For administratoren (Admin), HR og Manager i bclude.

Er du administrator (Admin) i bclude, kan du oprette alle medarbejdere. Er du HR-ansvarlig i bclude, kan du oprette medarbejderne Parent og Manager. Du gør det med få steps på følgende måde:

  1. Vælg ”Employees” i navigationsbaren yderst til venstre.
  2. Tryk på plus-symbolet i øverste højre hjørne og vælg den rolle, som den medarbejder, du vil oprette, har i organisationen.
  3. Udfyld siden med medarbejderens oplysninger og tryk ”Create” i bunden af siden. Bemærk at de felter, som er markeret med en stjerne skal udfyldes. 
  4. Medarbejderen får en e-mail med et aktiveringslink, som gælder i 24 timer. Når medarbejderen har aktiveret sin profil, vil det fremgå under ”Employees” med et grønt symbol under ”status”. Er brugeren ikke aktiveret endnu, vil symbolet være gult. 

Bemærk: Når du opretter en medarbejder med rollen Parent, så vil du automatisk blive spurgt, hvorvidt du vil oprette en barselsplan til medarbejderen. Klikker du ja, så videresendes du til oprettelse af plan.
Tip:  Vi anbefaler, at du opretter Manager før den kommende barslende forælder (Parent), da du skal tildele en manager til din barslende medarbejder.

Bemærk: Såfremt din virksomhed har modulet +Refusion, skal du være opmærksom på, at ved oprettelse af medarbejdere, der skal på barsel (Parents), skal du sikre dig, at følgende felter udfyldes korrekt. Disse felter er afgørende for, at vi kan søge refusionen automatisk:

  • Personnummer (Social security number -CPR)
  • Ansættelsesdato (Date of employement) 
  • Ansættelsestype (Employment Type)
  • Nuværende løn (Current salary)