bclude

Sæt din profil op.

For den barslende medarbejder (Parent).

Som barslende medarbejder skal du have din profil sat op på bclude, så vi sikrer, du får den bedste oplevelse, når du bruger platformen. Du skal starte med de følgende opgaver:

Aktivering af din konto

Det første trin er at aktivere din konto hos bclude. Det gør du via den mail, du modtager, når du er oprettet på bclude.

Aktiveringslinket vil være gyldigt i 24 timer efter, at denne mail blev sendt. Overskrides dette tidsrum skal du kontakte din lokale administrator for at modtage et nyt bekræftelseslink.

Efter aktivering kan du logge ind ved at bruge din e-mail og den adgangskode, du har modtaget fra din lokale administrator. Skift/reset venligst dit password til noget privat så hurtigt som muligt!

Reset dit password

Tryk på profilikonet i navigationsbaren yderst til venstre, hvor dit navn også fremgår, og vælg “Reset password.” Et vindue vil åbne, og spørge om du ønsker at resette password, vælg “Ok”.
Du vil nu få et link sendt til din email, hvor dit password kan resettes.

Tilføj din private email – og modtag vigtig viden der

Vi anbefaler, at du tilføjer din private email i bclude. På den måde sikrer vi, at du modtager relevante notifikationer, uden at du skal tjekke din arbejdsmail. Det gør du på følgende måde:

  1. Tryk på profilikonet i navigationsbaren til venstre, hvor dit navn også fremgår.
  2. Vælg “Show profile”.
  3. Her vises dine oplysninger. Du kan tilføje din private mailadresse feltet “Private email”
  4. Afslut med “Save”.