bclude

Sådan gør du, hvis din medarbejder har glemt sit password.

For administratoren (Admin) af bclude.

Du kan resette en medarbejders password, i tilfælde af at personen har glemt det eller blot ønsker et nyt. Når dette gøres, vil medarbejderen modtage en email med et link til at resette sit password. Bemærk: Linket er kun aktivt i 24 timer, herefter vil der skulle sendes et nyt. For at resette en medarbejders password, skal du gøre følgende:

  1. Vælg “Employees” i navigationsbaren til venstre. 
  2. Tryk på de tre prikker ud for navnet på den medarbejder, som det drejer sig om. Vælg “Open”.
  3. Vælg “Reset Password.”
  4. Et vindue vil åbne, og spørge om du ønsker at resette password, vælg OK. Medarbejderen vil nu få et link sendt til sin email, hvor passworded kan resettes.

Tip: Hvis du vil resette dit eget password, skal du trykke på profilikonet i bjælken yderst til venstre, hvor dit navn også fremgår.