bclude

Hvad gør jeg, hvis et aktiveringslink er udløbet?.

For administratoren (Admin) af bclude.

Hvis et aktiveringslink er udløbet, kan administrator (Admin) gensende det (Resend confirmation). Øvrige medarbejdere skal altså kontakte den lokale administrator for at få det gensendt. Som admin gør du følgende, når du skal gensende et aktiveringslink: 

  1. Vælg “Employees” i navigationsbaren til venstre.
  2. Åben den medarbejder det drejer sig om, ved at trykke på de tre prikker udfor medarbejderens navn og vælg “Open”. Medarbejderens ikon vil være gult, da profilen ikke er aktiveret endnu. 
  3. Vælg “Resend Confirmation”.

Bemærk: Aktiveringslinket gælder kun i 24 timer af sikkerhedsmæssige årsager.