bclude

Markér dine notifikationer som håndteret.

For alle bruger af bclude.

Når du har læst en notifikationer og håndteret den potentielle opgave, der følger med, så skal den markeres som håndteret. Dels så du selv kan se, hvilke notifikationer du mangler at forholde dig til, og dels så den lokale administrator af bclude kan have et overblik over, hvorvidt opgaverne bliver håndteret. Du markerer notifikationer som håndteret (handled) ved at gøre følgende:

  1. Vælg “Dashboard” i navigationsbaren til venstre.
  2. Øverst på dashboarded vil du se et felt, der hedder “Notifications”. Tallet i feltet fortæller, hvor mange notifikationer, du mangler. Tryk på feltet.
  3. Her vises en liste over dine notifikationer. For at åbne notifikationen, skal du trykke på de tre prikker ud for den, og vælge “Open.” Har du set notifikationen og/eller handlet på den, skal du markere den som håndteret. Dette gør du enten ved at trykke på de tre prikker ud for notifikationen og vælge “Mark as handled,” eller åbne notifikationen og vælge “Mark as handled” i venstre hjørne.

Næste gang du logger ind, eller hvis du refresher din side, så vil notifikationen ikke længere fremgå på dit dashboard.

Bemærk: Du modtager en reminder om en notifikation, såfremt du ikke markeret den som håndteret senest 14 dage efter datoen for notifikationen.
Notifikationer, der har overskredet deres dato, vil fremstå med rødt og et udråbstegn.